E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Zidni tepih

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača zidnih tepiha i dobavljača u Kini, dobrodošli na veliko naše prilagođeni zid tapeta u Velikoj Britaniji, a također dobrodošli provjeriti cijenu s nama. Specifikacije proizvoda: 30m * 1,5 m * 9 mm težina 900 g Materijal: plamen ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača zidnih tepiha i dobavljača u Kini, dobrodošli na veliko naše prilagođeni zid tapeta u Velikoj Britaniji, a također dobrodošli provjeriti cijenu s nama.

Specifikacije proizvoda: 30m * 1,5 m * 9 mm

težina 900 g

Materijal: vlakno za usporavanje plamena

Specifikacija zidnih tepiha koja apsorbira zvuk:

1, višeslojni raspršivač plamena na stražnjoj strani, dobro djelujući na plamen

2, zaštita okoliša, bez okusa, dobar dekorativni efekt apsorbiranja zvuka

3, višebojna, boja po izboru.

4. zgodan konstrukcija, staviti izravno na zidnu površinu.

jednostavna konstrukcija za zidni tepih koji apsorbira zvuk

Zidni tepih koji apsorbira zvuk je zvučni dekorativni materijal koji je profesionalno dizajniran, akustičan je pogodan za podešavanje, što može pružiti korisnicima najbolje akustično rješenje. Pored akustičnih zahtjeva, zvučni apsorpcijski zidni tepisi su šareni za odabir, kako bi postigli svoje ciljeve pružili maksimalnu vjerojatnost, može se postaviti prema korisnikovim personaliziranim zahtjevima.

Opseg primjene zvučnih apsorpcija zidnih tepiha:

Opera, kazalište, studio, studio za snimanje, studio, audicijska soba, poslovni ured, televizija, radio, višenamjenska dvorana, sala za konferencije, studio, koncertna dvorana, auditorij, gimnazija, škola, veliki zabavni grad, hotel, KTV, ili kućanstvu, koji su strogi s akustičkim zahtjevima.

Hot Tags: zidni tepih Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, najbolji, cijena, Velika Britanija, tepih od zida do zida, moderni tepih od zid do zida, tepih na zidu
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.