E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Pregradni zid za umjetničku galeriju

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih pokretnih pregradnih zidova za galerije umjetnosti i dobavljača u Kini, dobrodošli na veliko našu prilagođeni pokretni pregradni zid za galeriju umjetnosti napravio u Velikoj Britaniji, a također dobrodošli provjeriti cijenu s nama. Mobilna pregrada ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih pokretnih pregradnih zidova za galerije umjetnosti i dobavljača u Kini, dobrodošli na veliko našu prilagođeni pokretni pregradni zid za galeriju umjetnosti napravio u Velikoj Britaniji, a također dobrodošli provjeriti cijenu s nama.

Mobilna pregrada

Detaljne informacije:

Mobile Partition wall je sustav za praćenje bez kopna, ali može u potpunosti koristiti isti kao i čvrst zid.

Može pružiti fleksibilan prostor za izložbeni centar, hotel, trgovačke centre, školu, dvoranu za muftiju, konferencijsku dvoranu, sobu za vježbu itd.

Specifikacija:

Ime

mobilni pregradni zid


Materijal

MDF, stakloplastike, aluminij akustičan

Završi

Može se odabrati melamin, tkanina, koža, zvučna ploča od tkanine

Koeficijent

Prosječno 38db

Širina

800-1230 mm (izrađeno kao vaš zahtjev)

Visina

2000-16000mm (može se prilagoditi unutar ograničenog)

Maksimalno vagati

250kg / m

Debljina

65mm 80mm 100mm

pakiranje

Koristio je drvenu paletu ili jaku kartonsku kutiju

otporan na vatru

Klasa B

ekološki

E1 ocjena

Funkcija

Podijeljen prostor

Značajke

Zvučno izolirana, vatrootporna, jednostavna instalacija, ponovna uporaba, Eco-friendly

primjena

Naširoko koristi u sobama za vježbanje, uredskom prostoru i tako dalje

Postoje tri vrste mobilnog pregrada:

Vrsta 1.65:

65 mobilni pregradni zid okružuje aluminijski okvir, debljine 65 mm, može biti oksidacija, elektroforeza i druga obrada prema korisniku.

mobilni razdjelni zid 65 je svjetlosna pregrada, svjetlo u težini, tako da može biti praktično i fleksibilno za rukovanje. Svaka zidna ploča može biti ovjesna i klizna s kotačem. Također se može zakretati za 360 stupnjeva.

2.80 tipa

80-inčni mobilni zidni dio je proizvod visoke performanse, umjerena težina omogućuje jednostavno rukovanje i fleksibilnost fleksibilnosti koja je suspendirana s dva viseća kotača, mogu se okretati i gurati na bilo gdje, a ne samo stabilni i glatki kliziti, ali pokazuju različitu prostornu transformaciju.

3.100 tipa

Mobilni zid 100 tipa je visoka zvučna izolacija, težina je veća od druge dvije vrste, ali ima dobru funkciju zvučne izolacije, najbolji je izbor za mjesto gdje je potrebno apsorpciju zvuka.

Hot Tags: pokretni pregradni zid za umjetničku galeriju Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođena, najbolja, cijena, UK, pregradne zidove, sklopivi stakleni zidni sustavi
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.